Skip to content

Specialist in het onderhoud van uw rieten dak

Onderhoud is behoud, daarom is het van belang dat het onderhoud van uw rieten dak vakkundig en tijdig wordt verzorgd. Goed onderhoud verlengt namelijk de levensduur van uw rieten dak. Een rieten dak, dat vakkundig wordt onderhouden, gaat minstens 25 jaar mee. Daken van 40 jaar en ouder zijn geen uitzondering.

Wij begrijpen dat het lastig is om uw rieten dak zelf te onderhouden. U heeft hiervoor specifieke gereedschappen en andere materialen nodig. Daarnaast is het ook gevaarlijk om een rieten dak te betreden. Het beste is om dit over te laten aan een specialist. Sluyer Rietdekkers is als geen ander gespecialiseerd in het verzorgen van goed onderhoud. Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid, weten wij precies wat er nodig is om uw rieten dak te voorzien van het juiste onderhoud. Wij adviseren en helpen u graag!

Onderhoud van een rieten dak

Periodiek onderhoud houdt uw rieten dak in topconditie

Door periodiek onderhoud zijn we in staat uw rieten dak in topconditie te houden. Het onderhoud door Sluyer Rietdekkers bestaat o.a. uit:

 • Bestrijding van algen en mossen;
 • Reinigen van het rieten dak;
 • Onderzoek op schade;
 • Herstel van scheuren in het metselwerk van de nok of schoorsteen;
 • Bijsteken van riet waar nodig.
Renovatie Van Een Rieten Dak Van Een Schuur
Waarom Rieten Dak Laten Renoveren

Onderhoudscontracten voor uw rieten dak

Voor een langdurige kwaliteit van uw rieten dak, is periodiek onderhoud van belang. Wij bieden daarom onze klanten verschillende onderhoudscontracten aan, waarbij wij het periodieke onderhoud verzorgen en agenderen. U heeft er dus geen omkijken meer naar; wij nemen contact op als het dak toe is aan een onderhoudsbeurt.

nieuw rieten dak

Flex contract

€*

Indien u kiest voor het flexcontract, komen onze rietdekkers ieder jaar langs om uw rieten dak te inspecteren. Aan de hand van deze inspectie bepalen zij welke onderhoudswerkzaamheden noodzakelijk zijn. Natuurlijk ontvangt u eerst een offerte voor deze werkzaamheden en bij akkoord gaan onze rietdekkers voor u aan de slag. De kosten in dit onderhoudscontract verschillen daarom per jaar.

 • Jaarlijkse controle
 • Prijs afhankelijk van de onderhoudswerkzaamheden

Trust contract

€*

Indien u kiest voor het trust contract, worden onderhoudsafspraken voor een aantal jaren vastgelegd. De ene keer volstaat een inspectie, de andere keer betreffen het onderhoudswerkzaamheden. In dit contract worden de onderhoudskosten voor een aantal jaar vastgelegd, daardoor weet u precies waar u aan toe bent.

 • Onderhoudsafspraken voor enkele jaren
 • Vast bedrag per jaar

Premium contract

€*

Indien u kiest voor het premium contract, komen onze rietdekkers elk jaar een hele dag bij u langs om onderhoud aan uw rieten dak te verzorgen. Op deze manier bent u verzekerd van een goede conditie van uw rieten dak en een overzichtelijk kostenplaatje.

 • Onderhoud 1 dag per jaar
 • Prijs afhankelijk van de onderhoudswerkzaamheden

Uw rieten dak laten onderhouden?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onderhoud is behoud en daar is vakmanschap voor nodig. U kunt te allen tijde een onderhoudscontract afsluiten bij Sluyer Rietdekkers; ook als wij uw dak niet hebben gedekt. Wij zorgen ervoor dat uw rieten dak er weer stralend uitziet.

Neem contact op
Back To Top